Bobath nadaljevalni tečaji

Vse tečaje/delavnice in seminarje, ki jih organizira Center Fizioterapije Ljubljana vodijo mednarodni inštruktorji. Tečaj je del specialističnih znanj za nevrofizioterapijo odraslih.

Udeleženci strokovnega srečanja bodo prejeli dokazila/mednarodni certifikat skladno s Pravilnikom (Uradni list RS, št. 92/06 in 42/17).

Tema: Funkcionalna organizacija poseganja in prijemanja: ključni elementi ocenjevanja in terapije pri osebah z nevrološko poškodbo (“Functional organization of reaching and grasping: key elements for assessing and treating neurologic diseases”).

Inštuktor: Luca Cesana, IBITA advanced instructor (www.ibita.org)

Termin: 15.04. – 19.04.2019

Jezik: angleški

Prevod: DA (v primeru mednarodnih prijav NE)

Kraj/Lokacija: Center Fizioterapije Ljubljana, Frankopanska 8, Ljubljana

Število udeležencev: max 16

Število ur: 37h (1h=60min)

Preizkus znanja: NE

Cena: 850,00 EUR (z DDV)

Samoplačnikom nudimo obročno odplačevanje!

Opomba: prijavijo se lahko fizioterapevti in delovni terapvti, ki imajo mednarodni certifikat osnovnega Bobath tečaja.
Opis in učne cilje tečaja najdete spodaj.

Tisti udeleženci, ki razmišljate o namestitvi v Ljubljani za čas trajanja izobraževanja, vam v sodelovanju z butičnim hotelom v Ljubljani ponujamo posebne cene nočitev. Do posebnih popustov nočitev pridete preprosto s klikom na sledečo povezavo: POSEBNA PONUDNA CFL – AHOTEL

Opis tečaja:

Učni cilji:

Udeleženci bodo imeli priložnost izboljšanja njihove sposobnosti na sledečih področjih:

 1. Sposobnost izboljšanja tako biomehaničnih kot nevromuskularnih disfunkcij v zgornjem udu in roki.
 1. Udeleženci se bodo naučili izvesti funkcionalno ocenjevanje zgornjega uda pri posameznikih z nevrološko simptomatiko.
 1. Povečanje sposobnosti udeleženca da analizira koordinirano delovanje zgornjega uda s trupom in spodnjim udom, ki predstavlja osnovo podporne ploskve. Stabilnost podporne ploskve pa je močno povezana z izvajanjem vsakodnevnih aktivnosti v ožjem in širšem socialnem okolju.
 1. Boljše razumevanje biomehanskih omejitev, ki se vmešavajo v enostavno in učinkovito gibanje zgornjega uda pri odraslih osebah, ki imajo nevrološko simptomatiko (možganska kap in nezgodna poškodba možganov).
 1. Povečanje sposobnosti udeleženca za kreiranje in aplikacijo strategij rokovanja, ki so potrebne pri posamezniku z nevrološko simptomatiko da spodbujamo bolj “normalne” gibalne vzorce med izvajanjem funkcionalnih aktivnosti.
 1. Povečanje sposobnosti udeleženca da v svojo terapijo vključuje strategije terapije z omenjevanjem gibanja za motorično okrevanje zgornjega uda in roke.

NAČIN PRIJAVE IN PLAČILNI POGOJI

Na tečaj / seminar / delavnico se prijavite preko elektronske pošte na naslov info@fizioterapijaljubljana.si. Kotizacija za tečaj se plača na podlagi poslanega predračuna do datuma navedene valute na predračunu. Če kotizacija ni nakazana v do valute na predračunu/ponudbi, vas ne bomo smatrali za resnega udeleženca in bomo mesto predali nekomu drugemu! V primeru plačila kortizacije po izvedenem tečaju, se cena tečaja poviša za 10% osnovne cene tečaja.

V primeru obročnega odplačevanja za samoplačnike prosimo, da sledite opombam na ponudbi.

V primeru, odpovedi udeležbe, se bodo zaračunali stroški izobraževanja in sicer:

 • do 30 dni pred pričetkom tečaja, 10% cene tečaja
 • 29 do 20 dni pred pričetkom tečaja, 30% cene tečaja
 • 19 do 10 dni pred pričetkom tečaja, 50% cene tečaja
 • 10 do 8 dni pred pričetkom tečaja, 80% cene tečaja
 • manj kot 7 dni pred pričetkom tečaja 100% cene tečaja
Prijavi se >>