Izobraževanja

Vse tečaje/delavnice in seminarje, ki jih organizira Center Fizioterapije Ljubljana vodijo mednarodni inštruktorji. Tečaji in delavnice so namenjene že izoblikovanim fizioterapevtom, delovnim terapevtom in podjetjem, ki želijo optimalno prilagoditi delovno okolje ter omogočiti delavcem aktivni odmor. Udeleženci strokovnega srečanja bodo prejeli dokazila/mednarodni certifikat skladno s Pravilnikom (Uradni list RS, št. 92/06 in 42/17).

Tisti udeleženci, ki razmišljate o namestitvi v Ljubljani za čas trajanja izobraževanja, vam v sodelovanju z butičnim hotelom v Ljubljani ponujamo posebne cene nočitev. Do posebnih popustov nočitev pridete preprosto s klikom na sledečo povezavo: POSEBNA PONUDNA CFL – AHOTEL

Več informacij o Bobath konceptu, Bobath tečajih in delavnicah lahko najdete na www.bobath.si

Organiziramo in izvajamo

Bobath osnovni tečaj

Bobath osnovni tečaj je namenjan diplomiranim in visokošolskim fizioterapevtom ter delovnim terapevtom, ki si želijo pridobiti specialno znanje o nevrološki rehabilitaciji oseb po možganskih obolenjih in/ali poškodbah. Bobath tečaj je osnova za pridobitev specialnih znanj za izvajanje specialne fizioterapevtske obravnave.

Preberi več..

Bobath nadaljevalni tečaj

Bobath nadaljevali tečaji so tematski in so namenjeni diplomiranim in visokošolskim fizioterapevtom ter delovnim terapevtom, ki so uspešno opravili Bobath osnovni tečaj ter želijo poglobiti svoje znanje o nevrorehabilitaciji. Vsak izmed mednarodnih advanced Bobath inštruktorjev je specializiran na specifična področja v nevrorehabilitaciji, zato vsak nadaljevalni tečaj predstavlja svojo zaključeno enoto in se ne seštevajo/nadaljujejo! Poleg osnovnega Bobat tečaja je Bobath nadaljevalni tečaj (katerakoli tematika) osnova za pridobitev specialnih znanj za izvajanje specialne fizioterapevtske obravnave

Preberi več..

Bobath delavnice (uvodna in obnovitvena)

Bobath delavnice so namenjene diplomiranim in visokošolskim fizioterapevtom ter delovnim terapevtom, ki si želijo pridobiti ali poglobiti znanje ter klinične izkušnje na področju rehabilitacije oseb z nevrološko simptomatiko.

Preberi več..
 • Marija Zupković, dipl. fiziot.
  Veliko koristnih informacij, veliko praktičnega dela. Izjemno veliko znanje inštruktorice na področju anatomije, nevrofiziologije in biomehanike.
  Marija Zupković, dipl. fiziot.
 • Marta Vidmar, dipl.del.ter.
  Veliko koristnih informacij, veliko praktičnega dela, veliko teoriji, ki je nadgradila s prakso.
  Marta Vidmar, dipl.del.ter.
  Udeleženka Bobath osnovnega tečaja
 • Mirjana Vukadinov, dipl.fiziot.
  Zelo sproščeno ob intenzivnem in profesionalnem učenju podprto z veliko ustrezne literature.
  Mirjana Vukadinov, dipl.fiziot.
  Udeleženka Bobath osnovnega tečaja
 • Maja Žagar, dipl.del.ter.
  "Tatjana nam je predstavila bistvene elemente teoretičnega dela delavnice, nato pa nam je zagotovila veliko praktičnega dela, kjer nam je s svojim izjemnim znanje pomagala in svetovala, kako pacientom lajšati in odpraviti težave."
  Maja Žagar, dipl.del.ter.
  Udeleženka Bobath obnovitvene delavnice
 • Katja Logar, dipl.fiziot.

  Na bobath osnovni tečaj sem prišla po 10 letih dela, z željo popredalčkat stvari. Tekom tečaja sta se križala efekta » vav« in » spet nič ne vem«. Po skoraj enem letu dela pa navdušena spremljam rezultate svojega dela in težko pričakujem nadaljevalni tečaj!«

  Katja Logar, dipl.fiziot.
  DSO Preddvor
 • Branka Munda, dipl.fiziot.
  Bobath tečaj za odrasle, ki sem se ga udeležila, je bil zame daleč najboljši tečaj, ki sem se ga udeležila v svojih 16 letih službe. Ker gre za nevrološko področje, ki je samo po sebi zelo zahtevna in težka tema in zahteva veliko mero razumevanja, je zelo pomembno, kako predavatelj zna predstaviti temo, da je zanimiva in razumljiva obenem. Toliko znanja, povezanega s praktičnimi izkušnjami, predstavitvami, ...rečem lahko samo ENKRATNO! In hvala. Zame je bilo super, da se je sam tečaj izvajal v slovenskem jeziku, saj lahko tako ob problemih predstaviš točno definirano vprašanje in dobiš vsa dodatna pojasnila ( jaz sem drugače bolj domača z nemščino kot angleščino)... Celoten tečaj je bil fenomenalen, čeprav je urnik zelo naporen... Tatjana Jeglič...najboljša inštruktorica vseh časov, polna znanja, dobre prakse, predavateljica s srcem..
  Branka Munda, dipl.fiziot.
  ZUDV Dornava
 

Želite priti na obisk v našo kliniko?


Naročite se na posvet